Personvern & Sikkerhet

Betalingsbetingelser
Kostnader knyttet til kjøpet, varer og frakt, vil fremkomme i kjøpsprosessen før man utfører selve betalingen. Du kan betale med Visa, Mastercard, eller i nettbanken din. Varene blir sendt med en gang betaling er mottatt. Alle priser er oppgitt i Norske kroner (NOK), om ikke annet er spesifisert.

Personvern
Din sikkerhet og trygghet er viktig for oss. Behandling av personopplysninger er regulert av personvernloven. KrydderButikken kan bruke dine personopplysninger til å sende deg informasjon om våre tjenester, tilbud og nyheter. Kontakt oss dersom du ikke ønsker slik informasjon.

Opplysninger gitt i nettbutikken

Vi tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Videre tar vi imidlertid forbehold om at skrivefeil i tekst, pris og annen informasjon på våre nettsider kan forekomme.

Ny personvernlov (GDPR)

EUs forordning for personvern innebærer flere rettigheter for deg som forbruker, og flere plikter for norske virksomheter. Du har rett til å bli glemt, med andre ord kan du be oss om å slette all informasjon vi har om deg. Ta om du ønsker dette. Det er strengere krav til sikkerhet. All informasjon hos KrydderButikken lagres trygt på sikre servere og passord lagres kryptert og ikke i klartekst. Det vil si at selv ved datainnbrudd/ hacking vil ditt passord ikke komme på avveie. Skulle det forekomme sikkerhetsbrudd vil du bli varslet innen 72 timer. Du har også rett på å vite hvilken informasjon vi har lagret om deg. Kontakt oss og du vil få tilsendt all informasjon vi har lagret og mulighet til å be oss om å slette informasjon, eller overføre den til andre virksomheter.

Shopping cart
Du har ikke bestilt noe ennå!
Continue shopping
0